Drukwerk

DE SLEUTEL NAAR KERST

Voor Van Lint X-mas & More maakten wij een pakkende uitnodiging voor hun Christmas-Home-Show. Hun klanten kunnen tijdens deze Kerstshow volop kerstinspiratie opdoen en de nieuwste commerciële trends ontdekken.

GOED ARRANGEMENT

Hotel De Stobbe in Ruinen geeft in dit kleurrijke magazine veel informatie over hun hotel, restaurant, spreukencafé en de vele arrangementen.

HEEFT U EEN MENUUTJE?

Voor Luning’s Restaurant in Ruinen was het tijd voor een nieuw logo. Ook was het tijd voor een nieuwe lunch-, diner-, tapas- en pannenkoekenkaart.

VERRASSEND ANDERE MENUKEUZE

Een grand café, maar dan anders. Het Postkantoor is dé hotspot van Hoogeveen en omstreken. Trendy, gezellig, persoonlijk, goede kwaliteit… en zo moest ook hun menukaart worden. Wij maakten wat anders dan anders. Onderscheidend, met elke menugang een eigen uitstraling. Smaakvolle combinaties, net als de menu’s zelf.

PAKKENDE ACTIEKRANT

Voor een groot aantal keukenzaken door heel Nederland maken we met regelmaat pakkende actiekranten. Wist u dat Nederlanders gemiddeld 17 minuten per week besteden aan het lezen van folders en dat 80% van de lezers overgaat tot actie na het lezen van de folders?

STOER MAGAZINE

Motorrijden is a way of life. Motorrijders zijn mensen die veelal zeer gepassioneerd over hun motor zijn. Als ze niet op de motor zitten, dan lezen ze er wel over. Zo ook de klanten van Anbergen motoren in Slagharen. Al een paar jaar maken wij – ook met passie – hun magazine vol tips, trends en evenementen.

PAARSE PRACHT

Stel dat je een mooi hotel met zwembad hebt, een restaurant, een uniek spreukencafé én je beschikt over vele arrangementen, hoe maak je die dan kenbaar? Naast een menukaart en een brochure voerden we stap voor stap een totale make-over door.