Vacature

Allround #onlinespecialist gezocht!

JIJ

Ben jij zo’n #onlinespecialist die graag initiatief toont en moeiteloos zelfstandig werkt? Iemand die innovatief en creatief is en dat ook in zijn werk laat zien? Neem dan snel contact op met Vanhaaster Reclamebureau in #Hoogeveen!

Wij

Wij zijn een professioneel, bevlogen, ervaren, nuchter en resultaatgericht full service reclamebureau dat zich hartstochtelijk inzet voor nationale en internationale mkb-klanten uit de consumenten- en retailmarkt.

Wat

Ons compacte, dynamische team zoekt een allround onlinespecialist die content en mediastrategieën kan bedenken en uitwerken. Iemand die websites kan bouwen en onderhouden. We zoeken een communicatief vaardige man of vrouw die teksten en digitale nieuwsbrieven kan schrijven en redigeren. En kennis heeft van foto- en videobewerking.

Dus

Heb je een afgeronde opleiding op het gebied van online marketing? Verstand van WordPress/Html/cms/mailchimp/Adobe? Weet je hoe je SEO- en SEA-teksten moet schrijven. Wil je 32 tot 40 uur per week het beste uit jezelf halen? Bijdragen aan het succes van onze klanten? En ben je klaar voor de volgende stap op de carrièreladder? Wacht dan niet langer en laat ons vandaag nog weten waarom juist jij deel moet gaan uitmaken van ons team. Een verrassende cv en portfolio helpen natuurlijk altijd!

Info@vanhaaster.nl