Vacature

Uitgesproken #DTP’er / # Vormgever

JIJ

Ben jij zo’n #DTP’er/#vormgever die precies weet wat hij kan en wil? Die zelfstandig werkt en graag verantwoordelijkheid neemt? Wil je elke dag je kennis uitbouwen en ben en blijf je daarom op de hoogte van de laatste trends? Zoek je een werkplek waar je jouw creativiteit optimaal benutten en verder kunt excelleren? Neem dan als de sodemieter contact op met Vanhaaster Reclamebureau in #Hoogeveen!

Wij

Wij zijn een professioneel, bevlogen, ervaren, nuchter en resultaatgericht full service reclamebureau dat zich hartstochtelijk inzet voor nationale en internationale mkb-klanten uit de consumenten- en retailmarkt.

Wat

Ons compacte, dynamische team zoekt een extra speler die concept en design kan bewaken. Iemand die weet hoe je een briefing vertaalt naar een creatief én effectief ontwerp. Een man of vrouw die over ervaring beschikt. Iemand die moeiteloos bestanden drukklaar maakt, continu wil bijleren en bereid is zijn kennis te delen en in te zetten.

Dus

Heb je een afgeronde grafische opleiding? Verstand van grafische programma’s? Wil je 32 tot 40 uur per week het beste uit jezelf halen? Bijdragen aan het succes van onze klanten? En ben je klaar voor de volgende stap op de carrièreladder? Wacht dan niet langer en laat ons vandaag nog weten waarom juist jij deel moet gaan uitmaken van ons team. Een verrassende cv en portfolio helpen natuurlijk altijd!

Info@vanhaaster.nl