WIE ZIJN WIJ

RON STOEL

Enthousiast, gedreven en meestal het gezicht naar buiten bij Vanhaaster Reclamebureau. Komt graag langs om persoonlijk kennis te maken, daarbij is geen stad of dorp te ver. Vanhaaster Reclamebureau werkt namelijk door het hele land en soms zelfs daarbuiten. Ron stelt de juiste vragen en denkt graag mee. Hij wil alles weten over jou en je bedrijf (nou, vooruit… bijna alles dan). Hoe beter we je kennen, hoe beter we kunnen samenwerken. Reclame maak je samen. Niet voor niets onze pay-off. Andersom vertelt hij je ook graag wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, gaat regelmatig naar (buitenlandse) beurzen om ontwikkelingen in de gaten te houden en weet waar de meeste verkoopkansen liggen. Denkt altijd al een paar stappen vooruit. Bedenkt samen met de studio en de mediaplanning de beste strategie en verrast een klant graag met het resultaat. Daarnaast regelt hij de scherpste prijzen bij drukkers, uitgevers en overige partners. Zo betaal je dus nooit te veel.

Heeft eigenlijk te weinig uren op een dag, maar in zijn vrije tijd loopt hij graag een rondje met de hond of trekt zijn hardloopschoenen aan om een rondje te rennen met zijn vrouw of vrienden.​

JACCO STOEL

Is het eerste aanspreekpunt op onze studio en houdt hier de planning in de gaten. Werkt inmiddels al meer dan 25 jaar in de reclame en heeft daardoor al bijna alles bij de hand gehad. Denkt met je mee, kent de technische mogelijkheden van o.a. onze drukkers en kan hierdoor goed advies geven.

Hij is een echte ideeënfabriek, maakt supersnel een schets om ideeën meer vorm te geven, om deze vervolgens uit te werken op de computer. Onze klanten weten dit te waarderen. Naast een goed idee en een mooie uitvoering, moet een project technisch gezien ook kloppen. Dat voorkomt fouten tijdens bijvoorbeeld het drukproces.

Naast het dagelijks reilen en zeilen op de studio gaat Jacco regelmatig op bezoek bij klanten in onze regio. Daarnaast is hij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Hij onderzoekt dit met zijn iPad in de hand, lekker op de bank, of trekt er in het weekend op uit. Samen met zijn vrouw bezoekt hij regelmatig musea of winkels met een opvallend of nieuw concept. Ze crossen hiervoor het hele land door en zoeken het regelmatig zelfs buiten de grens. Zo hebben ze al vele stedentrips gemaakt.

YVONNE RIEFF

Werkt samen met Jacco en Rianne op de studio en verzorgt de grafische vormgeving. Zoekt graag naar het beste ontwerp voor een opdracht binnen de mogelijkheden. Heeft een goed gevoel voor kleur en verhoudingen en geeft elk project een eigen gezicht. Een product moet kloppen van A t/m Z, tot in de kleinste details en dat is haar wel toevertrouwd. Houdt alle trends en ontwikkelingen op grafisch gebied in de gaten, vindt kwaliteit belangrijk en is altijd in voor nieuwe ideeën.

Heeft inmiddels alweer vele jaartjes ervaring in het grafische vak. Heeft tijdens haar opleiding Kunst & Design in Leeuwarden gewoond, maar is daarna weer naar Drenthe verhuisd. Gaat graag met haar gezin en hond een stuk wandelen in het bos en geeft zichzelf regelmatig een creatieve challenge. Zo maakte ze al eens een jaar lang elke dag een kaartje (schilderen/tekenen). Heeft regelmatig etentjes met vrienden en familie en is in vakanties te vinden bij familie in het buitenland, waar ze graag brocante spullen verzamelt, die ze ook weer verkoopt (mits het niet té leuk is…)

 

INGE STOEL

Is een echte duizendpoot binnen ons bedrijf. Kent als geen ander alle kranten en hun verspreidingsgebied, zoekt uit welke media het meest effectief is kan zo voor onze adverterende klanten de meest gunstige plaatsingen regelen. Daarnaast zorgt Inge ervoor dat de advertenties op tijd en op het juiste formaat bij de uitgever binnen zijn. Werkt verder offertes uit, boekt werkuren van onze studio in, zorgt ook voor uitgaande facturen en diverse andere bezigheden binnen ons bedrijf.

Is in haar vrije tijd lekker bezig in en om het huis, is erg creatief met papier, touw, wol etc. en mag graag haar (eigen) foto’s bewerken tot mooie creaties. Doe daarnaast ook aan edelsmeden. Waar ze haar eigen ontwerpen vorm geeft tot prachtige gouden of zilveren sieraden.

 

JOLANDA STOEL

Is precies tot achter de komma, en dat is wel nodig bij haar functie in het bedrijf. Doet inmiddels alweer heel wat jaartjes de boekhouding/administratie en doet dit nog steeds met groot plezier. Met uiterste precisie zorgt zij voor de facturen die de deur uit gaan en de betalingen aan onze leveranciers. Maakt iedere maand het salaris over en is zelden te betrappen op een foutje.

Ook thuis zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat is soms best veel geregel met drie kinderen, een hond en Ron. In haar vrije tijd trekt ze graag haar hardlooptenue aan en gaat lekker een blokje om, maar liever kletst ze even bij met vrienden. Vliegt dan nog snel even de keuken in om voor een lekker hapje en drankje te zorgen, zodat iedereen het helemaal naar zijn zin heeft.

 

DIVA

Wie wel eens een bezoekje brengt aan Vanhaaster Reclamebureau, loopt het risico begroet te worden door ’bedrijfshond’ Diva (gezellig bij ons op bezoek als Jolanda er ook is). Zorgt ervoor dat ze op tijd pauze nemen, want rond etenstijd komt Diva haar kussen af en laat alvast weten dat ze er ook is. Is net als iedereen bij Vanhaaster erg enthousiast, gaat af en toe een kijkje nemen in de binnentuin, maar ligt verder de hele dag te slapen. Wat een hondenleven, maar ja… wat wil je ook met zo’n naam…