Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

RON STOEL

Enthousiast, gedreven en meestal het gezicht naar buiten bij Vanhaaster Reclamebureau. Komt graag langs om persoonlijk kennis te maken, daarbij is geen stad of dorp te ver. Ron stelt de juiste vragen en denkt graag mee. Ron wil alles over u en uw bedrijf weten. Des te beter we u kennen, des te beter we kunnen samenwerken. Andersom vertelt hij u graag wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Reclame maak je samen. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, gaat regelmatig naar (buitenlandse) beurzen om ontwikkelingen in de gaten te houden en weet waar de meeste verkoopkansen liggen. Bedenkt samen met de studio en de mediaplanning de beste strategie en verrast een klant graag met het resultaat. Daarnaast regelt hij de scherpste prijzen bij drukkers, uitgevers en overige partners.

Heeft eigenlijk te weinig uren op een dag, maar in zijn vrije tijd loopt hij graag een rondje met de hond en slaat hij graag een balletje op de tennisbaan, al verdenken wij hem ervan dat het ‘m vooral gaat om het uurtje ná het sporten, in de kantine.

 

JACCO STOEL

Is het eerste aanspreekpunt op onze studio en houdt hier de planning in de gaten. Werkt inmiddels al meer dan 25 jaar in de reclame en heeft daardoor al bijna alles bij de hand gehad. Denkt met u mee, kent de technische mogelijkheden van o.a. onze drukkers en kan hierdoor goed advies geven.

Hij is een echte ideeënfabriek, maakt supersnel een schets om ideeën meer vorm te geven, om deze vervolgens uit te werken op de computer. Onze klanten weten dit te waarderen. Naast een goed idee en een mooie uitvoering, moet een project technisch gezien ook kloppen. Dat voorkomt fouten tijdens bijvoorbeeld het drukproces.

Naast het dagelijks reilen en zeilen op de studio gaat Jacco af en toe op bezoek bij klanten in onze regio. Daarnaast is hij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Het liefst onderzoekt hij dit met zijn iPad in de hand, lekker op de bank. In het weekend is hij vaak te vinden langs BMX-banen in het hele land voor wedstrijden van zijn zoons hiervoor crosst de hele familie het hele land door (…met de auto).

 

YVONNE RIEFF

Werkt samen met Jacco op de studio en verzorgt de grafische vormgeving. Zoekt graag naar het beste ontwerp voor een bepaalde opdracht binnen de mogelijkheden. Heeft een goed gevoel voor kleur en verhoudingen en geeft elk project een eigen gezicht. Een product moet kloppen van A t/m Z, tot in de kleinste details en dat is haar wel toevertrouwd. Houdt alle trends en ontwikkelingen op grafisch gebied in de gaten, vindt kwaliteit belangrijk en is altijd in voor nieuwe ideeën.

Heeft inmiddels alweer vele jaartjes ervaring in het grafische vak. Heeft tijdens haar opleiding Kunst & Design in Leeuwarden gewoond, maar is daarna weer naar Drenthe verhuisd. Is één keer in de week in de sportschool te vinden, maar gaat liever met haar gezin en hond een stuk wandelen in het bos. Is in vakanties te vinden bij familie in het buitenland, waar ze graag brocante spullen verzamelt, die ze ook weer verkoopt (mits het niet té leuk is…)

 

INGE STOEL

Is een echte duizendpoot binnen ons bedrijf. Kent als geen ander alle kranten en hun verspreidingsgebied, zoekt uit welke media het meest effectief is kan zo voor onze adverterende klanten de meest gunstige plaatsingen regelen. Daarnaast zorgt Inge ervoor dat de advertenties op tijd en op het juiste formaat bij de uitgever binnen zijn. Werkt verder offertes uit, boekt werkuren van onze studio in, zorgt ook voor uitgaande facturen en diverse andere bezigheden binnen ons bedrijf.

Is in haar vrije tijd lekker bezig in en om het huis, is erg creatief met papier, touw, wol en mag graag haar (eigen) foto’s bewerken tot mooie creaties. Is naast deze activiteiten ook te vinden op de fietscrossbaan waar haar twee zoons fietsen.

 

JOLANDA STOEL

Is precies tot achter de komma, en dat is wel nodig bij haar functie in het bedrijf. Doet inmiddels alweer heel wat jaartjes de boekhouding/administratie en doet dit nog steeds met groot plezier. Met uiterste precisie zorgt zij voor de facturen die de deur uit gaan en de betalingen aan onze leveranciers. Maakt iedere maand ons salaris over en is zelden te betrappen op een foutje.

Ook thuis zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat is soms best veel geregel met drie kinderen, een hond en Ron. In haar vrije tijd trekt ze graag haar hardlooptenue aan en gaat lekker een blokje om. Neemt dan soms man of kind mee, maar die nemen dan regelmatig een afslag eerder naar huis.

 

 

DIVA

Wie wel eens een bezoekje brengt aan ons bedrijf, loopt het risico begroet te worden door onze ’bedrijfshond’ Diva (op ons bedrijf te vinden, als Jolanda er ook is). Is net als iedereen bij Vanhaaster Reclamebureau erg enthousiast, gaat af en toe een kijkje nemen in onze binnentuin, maar ligt verder de hele dag te slapen. Wat een hondenleven, maar ja… wat wil je ook met zo’n naam…